Affiliate Programma

Onze spelregels

🪶 Je kunt alleen een affiliate partner worden als je één van onze programma’s volgt of hebt gevolgd.

🪶 Wij houden van transparantie: Indien je gebruik maakt van een affiliate link verwachten wij dat je duidelijk maakt aan de prospect dat jij daar een vergoeding voor krijgt. Bij vermelding van onze affiliate link op jouw website dient dit vermeld te worden.

🪶 Affiliate vergoedingen gelden alleen op onze opleidingsprogramma’s, dus niet op producten uit het kennisportaal, coaching, lijf-dagen, (mini) specials en workshops, etc.

Hoe werkt de vergoeding:

🪶 Affiliate Vergoeding: TALENT Specialisten houd zich het recht voor om het percentage van de Affiliate Vergoeding aan te passen of te weigeren zonder opgaaf van redenen. Op dit moment hebben we, net als afgelopen jaar, de Affiliate Vergoeding op 10% gezet.

🪶 Alleen verkopen via jouw affiliate link komen in aanmerking voor de vergoeding.

🪶 Jij spreekt een prospect, vertelt en adviseert deze over de opleidingen die wij geven en deze klant bestelt direct via jouw link dan krijg je 100% van de afgesproken Affiliate Vergoeding. Jij hebt de hele verkoop gedaan zonder tussenkomst van ons.

🪶 Jij spreekt een prospect, vertelt en adviseert over ons maar deze prospect heeft het nodig om toch nog kennis met ons te maken. Jij verwijst deze naar ons door. Wij plannen dan een kennismakingsgesprek/intake. Na dit gesprek koppelen wij aan jou terug hoe het verloop was en wat wij ervan verwachten (wel of geen aanschaf). Het is aan jou om er dan voor te zorgen dat de aankoop gesloten wordt, via jouw affiliate link.
In dit geval hebben we samen de verkoop gedaan en ontvang je 50% van de afgesproken Affiliate Vergoeding. Wij passen het percentage dan aan van de standaard 100% van de vergoeding naar 50%.

🪶 Het staat de prospect vrij om te besluiten hoe deze onze diensten aanschaft. Het kan dus gebeuren dat deze na het gesprek met ons direct een aankoop doet via onze website zonder gebruik te maken van jouw affiliate link. Dan hebben wij de verkoop gesloten en is er door jou geen omzet gemaakt. Je hebt dan ook geen recht op de Affiliate Vergoeding.

🪶 Als Affiliate Partner ben je onderdeel van onze Zwerm en willen wij jou graag een plek bieden op onze website. Hiervoor vragen wij jou zelf een foto met een korte omschrijving over jou en de link naar je website te mailen.

Tot slot willen we onderstaand punt wel benoemen en wij hopen dat dit niet van toepassing zal zijn.

🪶 TALENT Specialisten kan zonder opgaaf van redenen het affiliate partnerschap op elk moment beëindigen, jouw link en stuk op onze website zal dan ook verwijderd worden.

🪶 TALENT Specialisten zal affiliate vergoedingen eenmaal per kwartaal uitbetalen.

Vertrouwende op een TALENT volle samenwerking,
team TALENT Specialisten.

Wil je meedoen met ons programma?

Vul dan onderstaand formulier in.

Gebruik bij het invullen van je e-mailadres het e-mailadres waarmee je bij ons geregistreerd staat!

Registreer partner-account