TALENT Specialisten
Klaar om je TALENTEN te ontdekken?
Vul je gegevens in en klik op bestellen
TALENTentest
Wat andere klanten hebben gezegd over de TALENTentest
Nathalie Zigterman
Wauw, wat een krachtige systeem is deze Talententest!

Vanuit mijn HR achtergrond heb ik ervaring opgedaan met vele tests op het gebied van persoonlijkheid, competenties en drijfveren. Maar geen enkele test heeft de gelaagdheid van deze TALENTen test. De test brengt jou en je rol in je team op een verrassende, zeer verhelderende en eenvoudige manier in kaart. Vooral met de toelichting van de Roosmarijn erbij voelt het als een puzzel die in een klap in elkaar valt. Maar de Test gaat nog veel verder dat! Niet alleen inzicht, maar ook een structuur die je helpt bij het bereiken van je doelen. Gebruik makend van flow, vertrouwen en de dynamiek van de seizoenen begeleidt het jou en je team in de ontdekkingsreis om super succesvol te worden!

Nathalie Zigterman
Zeer nauwkeurig resultaat

Ik kom uit een wereld waar ik heel veel met verschillende testen heb gewerkt, testen die persoonlijkheid, gedrag en diverse andere zaken blootleggen. Ik heb echter nog niet eerder een test gedaan die in zo'n korte tijd zo nauwkeurig mijn 'zijn' bloot heeft gelegd. Ik vind dat elk team deze test zou moeten doen, ik ben overtuigd van het nut en de zin, wie volgt?

Tiny Nuiten
Ik heb heel veel inzicht gekregen

Met de resultaten van de test en de uitgebreide enthousiaste uitleg daarbij heb ik veel inzicht gekregen, hoe ik vol energie met mijn werk om kan gaan. Verschillende rollen passen goed, maar hoe zorg ik ervoor dat ik al die rollen voldoende aandacht geef en blijf geven om tot bloei te komen zonder de grond uit te putten? Daar helpt de test mij erg goed mee.

Bart Broex
1
MAIN HEADING
Subheading
1
TALENTENTest
TALENTENTest × 1
-
+
 97
Subtotaal  97
21% NL BTW  20
Totaal  117

Jouw gegevens

Besteloverzicht

Product
Totaal
1
TALENTENTest
TALENTENTest × 1
 97
Subtotaal  97
21% NL BTW  20
Totaal  117

Betaal informatie

Alle betalingen gaan via het beveiligde netwerk van Mollie

  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

TALENT Specialisten

© Copyright 2024