1-op-1 coaching

Ontdekken van de sleutels van jouw zakelijk succes

Zakelijk Human Design richt zich op het inzichtelijk maken van de basisvraag :

Wie ben ik?

Je design online uitgelegd door gecertificeerde trainer

Coach 1op1 coaching TALENT Zakelijk Human Design

1-op-1 Coaching ‘Ontdekken van de sleutels van jouw Zakelijke Succes’

Je voelt een diep verlangen om te ondernemen vanuit je eigen IK

Zit je met veel vragen over je eigen design of je bedrijf? En wil je graag praktische, direct toepasbare antwoorden en handvatten?

Dan is het wellicht fijn jezelf echte 1-op-1 aandacht cadeau te doen. Vraag je je bijvoorbeeld af wat jouw onderscheidend vermogen is en hoe je daarvan kunt worden afgeleid?

Kies voor intuïtieve 
1-op-1 Coaching waarbij je vooraf afspreekt wat je zou willen bereiken. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor 1, 2 of 3 sessies. Een sessie duurt 1,5 uur.

Aan het einde van 3 coach sessies (volledig traject) heb je:

 

Ervaringen van anderen die met ons met Zakelijk Human Design hebben gewerkt

Picture of Marenthe Otten

Marenthe Otten

Linda is heel prettig om mee samen te werken. Ze komt haar afspraken na, is helder, professioneel en concreet, en heeft een kennis en kunde van hier tot Tokyo. Het mooie is: ze werkt in het moment en intuïtief en dat maakt het nog bijzonderder want het brengt jouzelf ook terug naar het hier en nu en dat zorgt ervoor dat je echt aanwezig bent. Ik raad haar zonder meer aan als je dieper wilt graven in je chart en/of business.

Picture of Abeer Mahdi

Abeer Mahdi

Van Roosmarijn heb ik veel waardevolle inzichten gekregen om een grote verandering te realiseren op mijn werk en mijn eigen bedrijf, waardoor ik meer energie van beide krijg! Het gaf me ook een antwoord op de vraag waarom ik doe wat ik doe. Werken met Roosmarijn is een aanrader voor iedereen die meer plezier wil hebben in zijn werk en meer waarde wil leveren aan zijn omgeving.

Picture of Inge Orlemans

Inge Orlemans

Ik vind Linda heel kundig, Ze bereid het goed voor, geeft input, maar zonder haar eigen emoties, meningen erin te verwerken. Ze houdt het daarbij clean en laat de interpretatie aan jou. Maar ze is ook duidelijk. Heel prettige samenwerking.

Picture of Marco van Antwerpen

Marco van Antwerpen

Veranderkunstenaar is een prachtige omschrijving van hoe ik Roosmarijn heb ervaren. De coaching sessies ‘Zakelijk Human Design’ hebben me op een verfrissende en persoonlijke manier naar mijzelf en mijn team laten kijken. Roosmarijn wist treffend mijn situatie te vertalen naar inzichten die echt voor verandering zorgen. Erg waardevol dus!