Ontdek het ondernemersdashboard en jouw ideale level

Jouw rijkdom is jouw keuze

Negen levels op het ondernemersdashboard

We zitten allemaal in het hetzelfde voertuig met 9 levels op ons dashboard. In welke economische omstandigheid je ook verkeerd – of je nou schulden hebt of miljonair bent- iedereen zit op een bepaald level. De welvaartskloof maakt ons machteloos. Maar de welvaartsversnellingen stellen ons in staat om naar het volgende level op te schakelen.

Het ondernemersdashboard is er altijd

Het Dashboard is er altijd. En of je nu opschakelt of terugschakelt, op elk level is er sprake van een bepaalde economische rol die ervoor zorgt dat geld blijft stromen, en waardoor alle negen levels kunnen bestaan. Klagen over jouw (of elk ander) level zal het level niet doen verdwijnen en ook jouw eigen positie niet verbeteren.

Het Dashboard is jouw toerenteller richting rijkdom (en rijkdom is meer dan geld alleen). We schakelen door verschillende levels gedurende ons leven. Als je de negen levels begrijpt en als je weet waar je je bevindt, dan kun je ervoor zorgen dat jouw pad naar succes weloverwogen en niet toevallig is.

Jouw level bepaalt je realiteit. Elk level heeft een mate van flow en een mate van bewustzijn. Wanneer we van level veranderen, verandert onze flow en daarmee ook ons bewustzijn. De problemen en kansen die je in het leven ziet, zullen afhangen van het level waarop je je bevindt. Wanneer je van level verandert, zal je ervaren dat problemen die eerst groot leken opeens verdwijnen. Dit heeft te maken met je perspectief.

Jouw rijkdom is jouw keuze. Als je je huidige level kent, kun je ervoor kiezen om op dat level te blijven, of om naar terug of op te schakelen. Ieder level heeft zo z’n eigen kosten en baten. Als je jouw level kent, kunt je je aandacht richten op de volgende stappen die je moet nemen. Kortom: jouw rijkdom is jouw keuze.

ZZP Ondernemer level dashboard TALENT Zakelijk Human Design
Ondernemersdashboard basis prisma TALENT Specialisten

Het Basis Prisma

Dit is beheersing van de rijkdom die door ons leven stroomt: ons vermogen om een overvloedige stroom van waarde en geld door ons leven te creëren, ongeacht de marktomstandigheden.

Het Enterprise Prisma

Dit is beheersing van de rijkdom die door onze markten stroomt: ons vermogen om investeringen en ondernemingen effectief te beheren om waarde en geld door onze teams en markten te laten stromen.

Het Alchemie Prisma

Dit is beheersing van de rijkdom die door onze samenlevingen stroomt: dit is het prisma waarin geld zelf wordt gemaakt en de regels van onze markten worden gecreëerd.

Als je van level verandert verdwijnen problemen die eerst groot leken

Dit heeft te maken met je perspectief

Ondernemersdashboard TALENT Specialisten

Dit zelfstudie programma start Najaar 2023

Waarom is het zo belangrijk om deze drie prisma’s in deze volgorde te doorlopen?

  • Velen van ons hebben de wens om impact te hebben in de wereld, maar de enige manier om die impact te hebben, is door de flow op community niveau onder de knie te krijgen. We kunnen dat doen nadat we de flow van de markt onder de knie hebben, en daarvoor moeten we eerst onze eigen persoonlijke flow beheersen.
  • Net als een automobilist die met de auto op vakantie wil gaan, begint de reis met eerst te snappen hoe je de navigatie moet lezen in de auto – en de manier om de navigatie te kunnen lezen, is door eerst te leren autorijden.
  • Bij elke stap ‘verdien je het recht’ om naar het volgende level te gaan. Net als versnellingen in een auto, kun je, als je eenmaal elk level begrijpt, soepel van het ene naar het andere gaan en het tempo veranderen met de seizoenen – in je team, je onderneming en in je branche.