Kennisportaal

TALENTSpecialisten Kennis documenten

Zakelijke Eigenschappen

Alle 64 Eigenschappen beschreven vanuit de terminologie van Zakelijk Human Design

Zakelijke Publieke Rollen

Alle 12 Zakelijke Publieke rollen beschreven vanuit de terminologie van Zakelijk Human Design

Zakelijke Kernkwaliteiten

Alle 36 Kernkwaliteiten beschreven vanuit de terminologie van Zakelijk Human Design

Bundel Kernkwaliteiten, publieke rollen en zakelijke eigenschappen

Bundel Kernkwaliteiten, publieke rollen en zakelijke eigenschappen

Alle beschrijvingen van de 3 producten in een bundel, met korting

Ik gebruik al een tijdje de documenten van Talentspecialisten van o.a. alle kernkwaliteiten, eigenschappen en publieke rollen. Het helpt mij enorm om tijd te winnen, in het maken van intensieve uitwerkingen voor de cliënt. Zo kan ik snel en kloppend de gevraagde informatie toevoegen in mijn eigen (Canva) format die ik hanteer

Gratis video

Soms wil je geen opleiding of begeleiding, maar een stukje kennis. Maar dan wel goèd, betrouwbaar, gefundeerd. In dit kennisportaal worden korte specifieke kennisproducten gepubliceerd die per stuk aan te schaffen zijn. Heb je een concrete vraag naar een product en staat deze er niet bij contact ons dan. Wij resoneren op de vraag die we van jou krijgen.  

Proefles

Weet je niet zeker of een Zakelijk Human Design opleiding voor jou geschikt is? Geen zorgen! We bieden een GRATIS proefles aan, zodat je dit zelf kunt ervaren en een weloverwogen beslissing kunt nemen of deze investering past bij jouw persoonlijke en professionele groei. Aan het einde van deze proefles ken je het verschil tussen Human Design en BG5, en weet je wat de B, de G en de 5 betekenen en wat Zakelijk Human Design te bieden heeft. En heb je zelf mogen ervaren of dit iets voor jou kan zijn. Heb je al veel Human Design kennis, ervaar dan vooral of deze ‘vertaaltaal’ je aanspreekt en scrol door naar het einde om te kijken welk -Verkort- programma we voor jou hebben.

GRATIS proefles Zakelijk Human Design TALENT Specialisten

Ben je enthousiast geworden na het kijken van de video? 

Testen

TalentSpecialisten Zakelijk Human Design TALENTENtest

TALENTENTest

Als je weet waar van nature je kracht ligt kun je gerichte keuzes maken en datgene gaan doen waar je het best in bent en relatief weinig energie voor nodig hebt. Als je jouw talent benut dan zit je lekkerder in je vel en kun je optimale flow beleven. Jouw talent kan floreren. Ontdek welke van de acht profielen bij jou past.