Kies voor de ZZP Community

Als je freelancer, online ondernemer of startende ZZP-er bent en je in plaats van hard werken geld wilt verdienen door te doen wat je leuk vindt

Alles zelf doen. Wat fijn was toen je begon als zelfstandige kan je op een gegeven moment gaan irriteren. Je moèt nu alles zelf doen. Maar was het niet zo dat je met jezelf had afgesproken dat ‘moeten’ er niet meer bij zou zijn als je voor jezelf zou gaan?

Begin je al een beetje ongeduldig te worden omdat je bedrijf nog niet verder schaalt naar het volgende level waarbij er bakken geld binnen stromen en jij die 7-cijfers op je bank terug ziet die sommigen je op social media beloven? Geloof ons, met weekenden en avonden van wéér ‘ik moet nog even’ doorwerken ga je daar ook niet komen.  

Alle TALENT Specialisten binnen onze samenwerking hebben dit zelf aan den lijve ondervonden. Het belangrijkste om naar het volgende niveau te gaan is inzicht krijgen in je talent en in jouw passies. Daarmee kun jij gaan doen waar je het best in bent. Dat heeft een aantrekkende werking op jouw klanten. Zij ‘ruiken’ namelijk jouw werkplezier en als jij dat uitstraalt gaat het stromen.

Hoe doe je dat?

Onze programma's om jou te ondersteunen

ZZP Kennisportaal TALENT Zakelijk Human Design

Zelfstudie via het Kennisportaal

Soms wil je geen opleiding of begeleiding, maar een stukje kennis

ZZP Talententest TALENT Zakelijk Human Design

Ontdek je TALENT

Als je weet waar van nature je kracht ligt kun je gerichte keuzes maken

ZZP Ondernemer level dashboard TALENT Zakelijk Human Design

Ontdek het ondernemersdashboard en jouw ideale level

We schakelen door verschillende levels gedurende ons leven

ZZP HD kenners TALENT Zakelijk Human Design

Zakelijk Human Design voor Human Design Kenners

Praktische toepassing van Human Design