Over ons

team TALENT Specialisten

Samen brengen we POWERR...

Opeens vlogen we samen, als een groep vogels dezelfde richting uit. Zonder plan, vacatures of volgens een vooraf opzette route. Wel met de intentie en het verlangen om mensen te bewegen, ieder vanuit ons eigen levenswerk. Samen kunnen we meer, dat werd snel duidelijk.

Ondernemen in een nieuwe tijd betekent wat ons betreft geen mensen in dienst, maar een samenwerking vanuit vertrouwen en met respect voor het TALENT van de ander. Altijd.

Onze Levenswerken bij elkaar opgeteld zeggen meer dan 1000 woorden, want samen brengen we POWERR:

  • Planning (Wendy zorgt voor jouw helderheid)
  • Opschudding (Linda schud je bewustzijn op)
  • Wetten (Joyce zorgt voor veiligheid èn regels)
  • Ervaren (Jorg initieert en probeert het met je uit)
  • Richting (Jan spiegelt de richting die je zoekt)
  • Revolutie (Roosmarijn brengt de horizon binnen je bereik)

Team Talent Specialisten

Roosmarijn over ons TALENT Specialisten
Roosmarijn Haring – Uitgesproken Bouwer – Creator

Roosmarijn Haring

Roosmarijn is onze CEO. Zij brengt revolutie vanuit haar scherpe formuleringen en leiderschap. Hiermee verbreedt zij onze horizonnen en daagt zij ons uit het beste uit onszelf te halen en prachtige groeistappen te maken. Ze ziet op verschillende manieren het grotere plaatje en creëert datgene waarvan we soms nog niet eens wisten dat we het nodig hadden.

Linda Brandwijk

Linda is ons kenniscentrum. Ze kent alle ins en outs van informatie die ze onderzoekt en wil aan iedereen die het maar wil horen het inzicht geven hoe getalenteerd en uniek ze zijn, als een ware boodschapper. Ze schudt bewustzijn op en biedt intuïtieve en pragmatische oplossingen vanuit haar kennis van Zakelijk Human Design. Ze heeft een hoge kwaliteitstandaard wat betreft ons aanbod.

linda over ons TALENT Specialisten
Linda Brandwijk – Uitgesproken Bouwer – Star
Jorg Over ons TALENT Specialisten
Jorg – Initiator – Supporter

Jorg Schennink

Jorg is onze verkenner. Hij loopt voor de troepen uit, initieert mogelijkheden uit kansen en verbindt ons zowel intern als extern aan een fantastisch netwerk. Hij ‘zet mensen aan’ tot actie en geeft ze net dat duwtje in de richting die ze nodig hebben. Ervaringen zijn belangrijk voor hem en zijn daaruit opgedane inzichten hebben een diepe impact op de mensen om hem heen.

Joyce Michielsen

Joyce is ons anker. Zij bewaakt de veiligheid binnen onze samenwerking en ook binnen de groepen waar we mee werken. Ze is gefascineerd door alles dat met gezondheid, vitaliteit en trauma te maken heeft en laat ons inzien dat in ons gevoel verborgen schatten te vinden zijn. Ze bewaakt of wat we doen ‘wel klopt’ – zij houdt ons aan onze intrinsieke regels en waarden.

joyce over ons TALENT Specialisten
Joyce – Klassieke Bouwer - Lord/Accumulator
Wendy Over ons TALENT Specialisten
Wendy – Klassieke Bouwer - Lord

Wendy van Berkel

Wendy is ons strategisch-tactisch genie. Ze heeft een aangeboren talent voor planning en financiën die daarmee in haar aanwezigheid op orde zijn. Ze geeft helderheid in of wat we doen haalbaar én duidelijk genoeg is. Daarnaast is ze onze community manager en zorgt ze voor een gedegen en warme verbinding met onze studenten, waarbij ze geen detail over het hoofd ziet.

 

Jan Everts

Jan is onze gids. Hij evalueert en reflecteert op een objectieve manier waar dat maar nodig is – in ons team, bij groepen, bij leiders en/of teams. Vanuit zijn scherpe gevoel voor richting en juiste timing is hij onze toetssteen voor wat wij vanuit ons enthousiasme de wereld in willen brengen. Daarnaast is hij onze procesverbeteraar; hij brengt elk proces terug tot de essentie.

 

Jan Everts Over ons TALENT Specialisten
Jan – Evaluator - Mechanic