Over TALENT Specialisten

Unieke schakels verbonden als een zwerm vogels

Onze kern
Opeens vlogen we samen, als een groep vogels dezelfde richting uit. Zonder plan, vacatures of volgens een vooraf uitgezette route. Wel vanuit de gezamenlijke intentie en het verlangen om impact te brengen, ieder vanuit ons eigen TALENT.
Samen kunnen we zoveel meer!

Ondernemen in een snel veranderende en onzekere tijd betekent wat ons betreft geen mensen in dienst en hiërarchische verhoudingen, maar een samenwerking vanuit zelfbewustzijn, vertrouwen en met respect voor het TALENT van de ander. Altijd. Des te sterker de unieke schakels, des te sterker en flexibeler de verbinding.

Wij zetten in op het vinden van richting, unieke TALENTen, vrijheid, plezier, eigen waarheid en weten hoe te stoppen door het anders te benaderen schakelen we revolutie, opschudding, richting en verfijning aan elkaar, in de volgorde die nodig is.

Roosmarijn brengt de horizon binnen je bereik, Jan spiegelt de richting die je zoekt en Heleen zorgt voor transformatie in jouw omgeving

We stellen ons graag aan je voor:

Team Talent Specialisten

Roosmarijn over ons TALENT Specialisten 24
Roosmarijn Haring – Uitgesproken Bouwer – Creator

Roosmarijn Haring

Roosmarijn is onze CEO. Zij brengt revolutie vanuit haar scherpe formuleringen en leiderschap. Hiermee verbreedt zij onze horizonnen en daagt zij ons uit het beste uit onszelf te halen en prachtige groeistappen te maken. Ze ziet op verschillende manieren het grotere plaatje en creëert datgene waarvan we soms nog niet eens wisten dat we het nodig hadden. 

Jan Everts

Jan is onze gids. Hij evalueert en reflecteert op een objectieve manier waar dat maar nodig is – in ons team, bij groepen, bij leiders en/of teams. Vanuit zijn scherpe gevoel voor richting en juiste timing is hij onze toetssteen voor wat wij vanuit ons enthousiasme de wereld in willen brengen. Daarnaast is hij onze procesverbeteraar; hij brengt elk proces terug tot de essentie.

 

Jan Everts Over ons TALENT Specialisten
Jan – Evaluator - Mechanic
Heleen – Adviseur – Creator

Heleen Biesta

Heleen is letterlijk onze adviseur. Ze brengt verfijning aan door het stellen van de juiste vragen en het begeleiden van onze energie. Ze laat haar licht op ons schijnen en brengt creatieve inspiratie, support en transformatie naar ons als team en de organisaties/ klanten waar we mee werken. Haarscherp zijn haar analyses van wat nodig is en hoe we dat het beste kunnen bereiken, gebruikmakend van het aanwezige talent. Ze laat ons shinen!