Transformeer je leiderschap met de coaching van TALENT Specialisten

Ontdek en optimaliseer jouw unieke TALENTen met de expertise van Roosmarijn,
Heleen, Jan en Adriann. Bereik duurzame groei en succes binnen jouw organisatie

1-op-1 coaching, leiderschapscoaching,
teamcoaching, MKB- en organisatiecoaching

Transformeer je persoonlijk leiderschap

Welkom bij TALENT Specialisten, jouw partner in leiderschapstransformatie. Wij bieden unieke en diepgaande coachingtrajecten die jou helpen je verborgen talenten te ontdekken en optimaal in te zetten. Onze gespecialiseerde coaches – Roosmarijn Haring, Heleen Biesta, Jan Everts, en Adriann Meyer – combineren jarenlange ervaring met innovatieve technieken om jouw leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Heleen Biesta

TALENT Regisseur met een scherp oog voor verborgen talenten. Ze adviseert over functiecreatie en inclusiviteit, met als doel werkplezier te bevorderen.

TALENT Specialist Adriann Meyer

Adriann Meyer

Expert in mentale coaching en zelfontdekking. Hij begeleidt je naar een dieper niveau van bewustzijn en helpt je jouw ware zelf te ontdekken.

Jan Everts Over ons TALENT Specialisten

Jan Everts

Specialist in logische en systemische evaluatie. Hij biedt unieke inzichten en nieuwe perspectieven die leiden tot waardevolle veranderingen.

Roosmarijn over ons TALENT Specialisten 24

Roosmarijn Haring

Visionair in organisatie transformatie. Ze helpt directies om strategieën te bepalen en verandering te bereiken met een focus op mens en samenwerking.

Wat kun je verwachten van onze Leiderschap Coaching?

Bij TALENT Specialisten geloven we dat sterk leiderschap begint met zelfinzicht en persoonlijke groei. Onze coachingprogramma’s zijn ontworpen om je te begeleiden in het ontdekken van jouw unieke talenten en het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn voor duurzame groei en succes. Of je nu een CEO, manager of teamleider bent, onze experts bieden maatwerk oplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften en doelen.

 • Ontdek jouw Unieke Talenten: Onze coaches helpen je om je natuurlijke sterke punten en verborgen talenten te identificeren, zodat je deze optimaal kunt inzetten in je leiderschapsrol.
 • Persoonlijke Groei en Zelfinzicht: We begeleiden je op een reis van zelfontdekking en persoonlijke ontwikkeling, waardoor je meer inzicht krijgt in wie je bent en wat je drijft.
 • Strategische Ontwikkeling: Onze coaching richt zich op het verbeteren van je strategische denkwijze en besluitvormingsprocessen, zodat je effectiever kunt leiden en betere resultaten kunt behalen.
 • Team en Organisatie Ontwikkeling: Leer hoe je je team kunt inspireren en motiveren, en hoe je een positieve en productieve werkomgeving kunt creëren.

Onze leiderschap coaches

Talentspecialisten coaching HeleenHeleen Biesta – Starter & Adviseur

Heleen is onze gepassioneerde TALENT Regisseur die een scherp oog heeft voor verborgen talenten en verrassende oplossingen biedt. Met haar achtergrond in jobcoaching en talentmanagement is ze een expert in het identificeren en optimaliseren van individuele sterktes. Heleen maakt je bewust van je sterke punten en helpt je deze optimaal in te zetten, zowel in je persoonlijke als professionele leven.

Niks is gek en alles kan
Heleen’s coachingprogramma is gericht op een unieke combinatie van professionaliteit, ervaring en intuïtie. Haar vermogen om talenten te zien en te ontwikkelen, gecombineerd met haar passie voor inclusiviteit en werkplezier, maakt haar de ideale coach voor zowel individuen als werkgevers die willen dat hun mensen groeien en bloeien. Heleen’s coaching bestaat in principe uit drie online of offline sessies die zijn gericht op het bevorderen van werkplezier en betrokkenheid.

Hoe werkt het?
In een intakegesprek brengt Heleen samen met jou je huidige situatie en uitdagingen in kaart. Ze luistert aandachtig en stelt de juiste vragen om een duidelijk beeld te krijgen van jouw unieke behoeften en doelen. Via onze TALENTen test zal ze een gedetailleerd beeld krijgen van jouw talenten en hoe je deze het beste kunt benutten. Op basis hiervan stellen jullie een persoonlijk ontwikkelplan op. Dit plan legt de focus op je sterke punten, het aanpakken van je ontwikkelpunten en het bevorderen van je werkplezier en betrokkenheid. Heleen evalueert regelmatig je voortgang en stuurt waar nodig bij. Ze zorgt ervoor dat je op koers blijft en je doelen bereikt. Haar begeleiding stopt niet bij de sessies; ze is gemakkelijk benaderbaar. De sessies zijn los te boeken.

Boek nu een kennismakingsgesprek met Heleen Biesta en ontdek hoe zij jou kan helpen om jouw TALENTen te laten stralen en je werkplezier te bevorderen.

Talentspecialisten coaching Adriann

Adriann Meyer – Analist & Adviseur

Adriann is expert in mentale coaching die je veilig en uitgedaagd naar een betere toekomst helpt. Zijn coaching sessies bestaan uit prikkelende vragen die je helpen om een dieper niveau van bewustzijn te bereiken en je ware zelf te ontdekken. Zijn aanpak is gericht op het creëren van een betere versie van jezelf door los te laten wat je niet meer dient. Als Zuid-Afrikaan spreekt hij Engels en verstaat hij Engels, Nederlands & Duits. Coaching bij Adriann werkt het beste als jij Engels verstaat.

De Reis Terug Naar Jezelf
Via Adriann’s unieke coachingprogramma stap je op in de ‘Light Express (LXP)’, dit is jouw eigen virtuele treinreis waarbij je kennis maakt met de Quantum Switch. Deze reis is ontworpen om je te helpen (her)ontdekken wie je werkelijk bent en je leven in lijn te brengen met je oorspronkelijke ontwerp en doel. Adriann’s coaching bestaat in principe uit drie online sessies waarin hij je begeleidt op deze transformerende reis.

Hoe werkt het?
Je begint met het ontwaken uit je huidige staat van zijn, om vervolgens jezelf te herontdekken en te herdefiniëren. Door middel van de Quantum Switch kun je vervolgens een diepe bewustzijnsverandering ervaren en een spirituele wedergeboorte die je leven voorgoed kan veranderen. De sessies zijn ook los te boeken.

Resultaat

 • De persoon worden die je bedoeld bent te zijn.
 • Je oorspronkelijke zelf vinden met je eigen unieke doel.
 • Weten welk pad je bewandelt om je leven te creëren volgens je Design.

Boek een vrijblijvend gesprek met Adriann Meyer en ontdek de kracht van je ware zelf, gun jezelf deze zelfontdekking en spirituele evolutie.

Talentspecialisten begeleiding Jan EvertsJan Everts – Verbeteraar & Evaluator

Jan biedt reflecties met een scherpe focus of iets logisch en kloppend is. Met zijn unieke vermogen om complexe systemen en processen te doorgronden, helpt hij je om verstoringen en inefficiënties te identificeren en te elimineren. Jan biedt nieuwe perspectieven die leiden tot waardevolle en duurzame veranderingen, zowel op persoonlijk als organisatorisch niveau.

Simpel denken is al moeilijk genoeg
Jan’s aanpak is gebaseerd op zijn uitgebreide ervaring en diepe inzicht in de dynamiek van mens en organisatie. Hij helpt je het grotere plaatje te zien en biedt unieke inzichten die je terugbrengen naar je oorspronkelijke richting. Zijn coaching is niet alleen gericht op het oplossen van problemen, maar ook op het creëren van duurzame oplossingen die leiden tot groei en succes.

Hoe werkt het?
Jan’s coaching is gericht op het logisch en systematisch evalueren van jouw situatie. Hij doorziet patronen en verstoringen in systemen en processen, en helpt je deze op een effectieve manier aan te pakken. Zijn analytische aanpak zorgt ervoor dat je problemen bij de kern aanpakt en duurzame oplossingen vindt. Nieuwe perspectieven helpen je om anders te kijken. Jan’s coaching bestaat in principe uit drie online sessies die je terugbrengen naar je oorspronkelijke richting en met een frisse blik naar je uitdagingen kijken. Dit leidt tot innovatieve oplossingen en waardevolle veranderingen. De sessies zijn los te boeken, want klaar is klaar.

Boek een vrijblijvend gesprek met Jan Everts om verstoringen te elimineren, systemen te verbeteren en duurzame groei te realiseren voor jezelf en / of voor jouw organisatie of onderneming.

Talentspecialisten begeleiding RoosmarijnRoosmarijn Haring – Starter & Uitgesproken Bouwer

 

Roosmarijn is een visionair in de transformatie van organisaties. Met een scherpe focus op mens en samenwerking helpt zij directies en leiders bij het ontwikkelen van effectieve strategieën en het behalen van organisatiedoelen. Roosmarijn heeft een unieke gave om patronen te herkennen en de energie binnen teams en afdelingen te laten stromen, waardoor medewerkers weer met stralende ogen kunnen werken.

Alles kan als het maar leuk is
Haar benadering combineert diepgaande kennis van oude Oosterse wijsheden met hedendaagse leiderschapsinzichten, waardoor zij niet alleen naar de zakelijke kant kijkt, maar ook naar de menselijke en systemische dimensies van leiderschap. Met haar sterke intuïtie en strategische denken weet Roosmarijn snel te zien waar de knelpunten liggen en biedt zij oplossingen die zowel praktisch als inspirerend zijn.

Hoe werkt het?
Werken met Roosmarijn kan bestaan uit:

 • Visionaire inzichten: jou helpen om de toekomst van je organisatie vorm te geven met innovatieve en strategische oplossingen.
 • Mensgerichte aanpak: coaching richt zich op de mens achter de leider, wat zorgt voor een diepgaande transformatie en duurzame resultaten.
 • Praktische revolutie: het vertalen van complexe theorieën naar praktische toepassingen, waardoor je direct resultaat ziet in je organisatie.
 • Patroonherkenning: vanuit de data van de mens en een systemische en analytische blik een scherp oog voor patronen en deze helpen doorbreken om ruimte te maken voor groei en ontwikkeling.

Boek een vrijblijvend gesprek met Roosmarijn voor maatwerk over strategische vraagstukken, teamdynamiek of persoonlijke leiderschapsuitdagingen.