TALENTen test TALENT Specialisten

TALENT tot in je kern

Pel je talent laag voor laag af

Terwijl er veel profileringsmethoden bestaan die ieder zo hun mooie kanten hebben, richt deze methode zich zowel op jouw buitenkant (hoe word ik door anderen gezien en hoe kan ik gemakkelijk samenwerken) als op jouw binnenkant (wie ben ik, waarom ben ik hier en waar wil ik in de kern naar toe).

Vind je flow, dan vind je tijd

Als je jouw TALENT begrijpt, kun jij je tijd zodanig indelen dat jij je echt kunt concentreren op datgene waar je JA tegen zegt; daar waar je het meest van houdt en wat je het beste doet.
En als je dat weet en je weet waar je NEE tegen moet zeggen, dan gaan je werkplezier en effectiviteit omhoog en gaan zaken als stress en strijd juist omlaag.

Verduidelijk je natuurlijke pad

We willen niet in een hokje gedrukt worden. Maar de paradox is dat ons brein hokjes nodig heeft om iemand te kunnen duiden.

Je TALENT is geen hokje waar je ingedrukt wordt, maar het geeft je een pad om te volgen en een spel om te spelen.

Net als de natuur besta jij als mens ook uit verschillende laagjes. De buitenste laag wordt vooral door anderen gezien. Hoe dieper je laag voor laag afpelt, hoe dieper je bij de kern van jezelf komt. In dit rapport vind je de verschillende lagen die jouw TALENT maken.

In een toelichting of in persoonlijke coaching kunnen diepere lagen worden uitgelegd.

talent afpellen
TALTENTen test team TALENT Specialisten

De TALENTen test bestaat uit 7 lagen:

Laat een goed presterend team groeien

Je ware potentieel

Hoeveel denk je dat je momenteel van jouw ware potentieel inzet? De meesten van ons gebruiken slechts een fractie van dat wat we kunnen. Door deze TALENT methode te kennen, kunnen we onze eigen waarde veel effectiever gebruiken, om zo hèt verschil te maken in de wereld waarin we leven.

TALENTen test boek

Teamontwikkeling

In een tijd waarin we ons meer en meer richten op het individu, wordt juist onze samenwerking steeds belangrijker. Elk TALENT bouwt en leidt een team anders en trekt op een andere manier teamleden aan. Het hebben van een goed functionerend team is de sleutel tot schaalvergroting van je team, organisatie of bedrijf. Het bouwen van het juiste team, met de juiste mensen op de juiste plaats, begint met het kennen van je eigen TALENT en daarna met het respecteren van het TALENT van de ander.

Na de klik op de knop word je doorgestuurd naar onze online kassa, dat kan soms iets langer duren.

Wat brengt de Buitenkant

Wat brengt de Binnenkant

Waar komt het systeem vandaan?

TALENTen test wie ben ik

De TALENTen test is gecreëerd door Roosmarijn Haring en is gebruikt door meer dan 1000 mensen in Nederland en België. Vergelijkbare elementen die je in deze test vindt, kun je vinden in andere populaire psychometrische tests, aangezien ze veelal een gemeenschappelijke moderne oorsprong hebben in Carl Jungs werk over archetypen. De TALENTen test onderscheidt doordat het een mix maakt tussen oude Oosterse wijsheid en hedendaagse leiderschapsinzichten. Het omvat elementen van I-Ching, Zakelijk Human Design, de Kabbala, chakra’s, genetica, biochemie, kwantummechanica, astrologie, antropologie, knap computerwerk, afgemaakt door een gezonde dosis boerenverstand.

Na de klik op de knop word je doorgestuurd naar onze online kassa, dat kan soms iets langer duren.