ZAKELIJK HUMAN DESIGN (BG5)
Jouw potentieel zichtbaar

Zakelijk Human Design is de praktische toepassing van Human Design in het dagelijks werk en leven. Het is eigenlijk vertaaltaal! Dus Human Design, maar dan in toegankelijke en gewone mensentaal. Met woorden die te begrijpen zijn voor ieder ander. Of dit nu in het bedrijfsleven is of bij de overheid. Of tijdens het coachen van ondernemers of bijvoorbeeld in verschillende sectoren zoals in het onderwijs, de sportwereld of in de gezondheidssector. Of thuis in gesprek met je partner, kinderen of ouders…

Exclusief gegeven door volledig gecertificeerde Trainers
Persoonlijke begeleiding, intuïtieve aanpak, concrete resultaten

Wil je graag:

Is dit jouw realiteit:
Zakelijk Human Design Programma Opleiding

Zakelijk Human Design is een praktische toepassing van Human Design die speciaal ontwikkeld is voor zakelijke doeleinden.

Dankzij de toegankelijke taal wordt deze variant echter ook steeds vaker voor andere niet-zakelijke doelgroepen gebruikt.

BG5 of Zakelijk Human Design richt zich vooral op de interactie met anderen, met nadruk op je kwaliteiten en hoe je in de realiteit om kunt gaan met afleidingen. We zijn heel vaak in interactie, denk aan je collega’s en klanten, jij met je partner of gezin, jouw kinderen op school, op de sportclub etc.

Dat betekent dus dat het niet alleen gaat over hoe je floreert in de zakelijke, materiële wereld, maar vooral over de verbinding met anderen, vanuit de verbinding met jezelf.

Het bied je een krachtig inzicht in je persoonlijkheid en leert je hoe je je kunt aanpassen aan de veranderende omstandigheden
in het bedrijfsleven in deze nieuwe tijd.

Je leert ook hoe je je eigen bedrijf kunt richten op succes, zodat jij lekker jezelf kunt zijn.

Je krijgt voorbeelden hoe je kunt werken met verschillende mensen in teams en organisaties om je doelen te bereiken.

Kortom, BG5® Business Human Design bied je een diepgaand inzicht in jezelf, partnerschappen, teams en organisaties.
Een welkome toevoeging in het dynamische bedrijfsleven en de wereld van nu.

De magie van deze kennis is niet om het te leren, het is om het te leven ~ Ra Uru hu

Ontstresser Transformeren onder druk

20,24
 • Een online programma om:
 • Jou een licht gevoel te geven
 • Je inzichten te geven waarom je druk ervaart
 • Tips en Tricks hoe je deze kan verminderen
 • Je kan hem cadeau geven aan een ander en aan jezelf
 • Zorgen dat je goede voornemens wel slagen (spoiler alert: dit is niet op 1 januari!)

-VERKORT- BASIS PROGRAMMA

ZAKELIJK HUMAN DESIGN SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR HUMAN DESIGN KENNERS

1987
 • Leer Human Design in een Zakelijke Setting
  Je kunt je inschrijven tot 19 februari 2024
 • Programma is vanaf 22 december open voor zelfstudie
 • Verschil Zakelijk Human Design en Human Design
 • Focus op je krachten in plaats van je deconditionering
 • Vertrouwen om de Zakelijk Human Design kennis toe te passen
 • Informatie in een chart begrijpen en voelen
 • Zelfstudie op eigen tempo via online video's en PDF's, enkele live online vragenuurtjes en twee livedagen met lichaamsoefeningen.
 • Bij inschrijving krijg je een kennisquiz om te bepalen of het benodigde kennisniveau al bij jou aanwezig is, zodat je bij het juiste programma start. Een intake mag wel maar is niet noodzakelijk.

ZAKELIJK HUMAN DESIGN -BASIS- PROGRAMMA

LEER JE DESIGN VOELEN EN ERVAREN - LEES EEN DESIGN VAN EEN ANDER

3920
 • Word Zakelijk Human Design Coach
  Je kunt je inschrijven tot 27 januari 2024
 • Programma start begin 2024
 • Kennis over jouw design
 • Diepere laag van zelfkennis
 • Vertrouwen om de Zakelijk Human Design kennis toe te passen
 • Informatie in een chart begrijpen en voelen
 • 20 stappen met: theorie video's, live online werksessies, online vragenuurtjes en 4 Livedagen met lichaamsoefeningen.
 • Bij inschrijving krijg je altijd een intake waarin één van onze trainers samen met jou kijkt of het programma geschikt is voor je. Zo zorgen we ervoor dat jij krijg wat je verwacht.

De meeste mensen begrijpen niet dat ze diep geprogrammeerd zijn ~ Ra Uru hu

-Verkort- Basis Zakelijk Human Design Programma

Hoe ziet het programma er uit?

Misschien heb jij al veel onderzoek naar Human Design gedaan of al diverse opleidingen gedaan. Dan zit jij er niet op te wachten om opnieuw in het pierebadje te starten…

Daarom is er vanaf nu een verkorte route die jou het verschil laat zien tussen de twee varianten en vervolgens op jouw bestaande basis voortborduurt.

Deze verkorte variant van het Basis Programma start vooraf met een kennisquiz om te bepalen of het benodigde kennisniveau al bij jou aanwezig is, zodat je bij het juiste programma instapt.

Het programma is gebaseerd op zelfstudie. Zodat jij bepaalt wat je wel en niet wilt leren. In een online leeromgeving staan video’s en PDF’s klaar waar je stapsgewijs door heen kunt. Aanvullend zijn er enkele live online vragenuurtjes vanuit onze Community. Daarnaast zijn er twee Livedagen om de kennis ook in je lijf te voelen en te ervaren.

Aan het einde van het programma ontvang je een Certificaat.

Dit Verkort Basis Programma geeft je de mogelijkheid door te stromen naar alle -Verdieping- Programma’s, de Community en het -Professional- Programma.

Deze programma’s gaan dieper in op de interactie in onderwijs, families, partnerschap, leiderschap, zakelijke rollen, teams en organisaties.

Verkort Zakelijk Human Design Programma

De verkorte basisopleiding Zakelijk Human Design bestaat uit fijne, duidelijke videolessen, die je op eigen tempo kunt doorlopen.
Linda heeft een prettige en rustige stem om naar te luisteren.
Ze neemt je mee door de lesstof en komt met mooie voorbeelden, waardoor je alles nog beter kunt begrijpen en onthouden.
Daarnaast kun je alle informatie nog eens op je gemak nalezen of erbij pakken, vanwege de fijne downloads van de presentaties, die beschikbaar zijn.
Ook zijn er vragenuurtjes en 2 livedagen.
Vooral de tweede livedag vond ik erg waardevol!
Het niet alleen maar theoretisch leren begrijpen, maar het ook écht doorvoelen van je eigen design en het daadwerkelijk ervaren van energie-uitwisseling met anderen, heeft mij veel gebracht!
Alle TalentSpecialitisten zijn stuk voor stuk lieve, betrokken mensen, die altijd openstaan om met je mee te denken, wanneer je daar behoefte aan hebt.
Al met al een heel fijne opleiding!
Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar de verdiepingstrainingen!

Pauline Geuskens over TalentSpecialisten

Pauline Geuskens

Je Zakelijk Human Design voelen, ervaren en leren toepassen

-Basis- Zakelijk Human Design Programma​

Hoe ziet het programma er uit?

Leer je Design voelen en ervaren. Krijg vertrouwen in het zelfstandig lezen van een Design van een ander. Ontdek de zakelijke BG5-taal in het Nederlands.

In deze praktische opleiding krijg je naast online leren via live sessies en handige naslagwerken ook pragmatische offline sessies, om te verdiepen door te voelen en ervaren.

Het geheel bestaat uit een stap-voor-stap programma waarin je begeleid wordt door gecertificeerde trainers. Elke stap start met video’s die je op je eigen moment in de week kunt bekijken. Daarnaast heeft iedere stap een gezamenlijke live online werksessie van 1 uur met jouw eigen groep, om de materie te verdiepen.

Belangrijk zijn de vier Livedagen met lichaamsgerichte oefeningen, zodat je je Design en die van de ander voelt! Als BONUS krijg je toegang tot online vragenuurtjes vanuit de Community waar je direct jouw concrete vragen kunt stellen uit jouw praktijk.

Aan het einde van het programma ontvang je een Certificaat.

Dit Basis Programma geeft je de mogelijkheid door te stromen naar alle -Verdieping- Programma’s, de Community en het -Professional- Programma. Deze programma’s gaan dieper in op de interactie in onderwijs, families, partnerschap, leiderschap, zakelijke rollen, teams en organisaties.

Basis Zakelijk Human Design Programma
Chantal
ChantalAdvisor | Consultant
Lees verder
Ben het jaarprogramma gaan volgen omdat ik niet alleen behoefte had aan kennis, maar ook aan 'ervaren'. Om zo bewuster te zijn van mijn design en te snappen hoe 'het' werkt. Met de oefeningen tijdens de live dagen komt de theorie meer tot leven. Op persoonlijk vlak ben ik mijn design meer gaan begrijpen en accepteren. Een ieder die overweegt zeg ik: doen! In een fijne en veilige setting, onder begeleiding van deskundige trainers en in je eigen taal doe je meer kennis op dan tijdens de BG5 Foundation course -
Lobke Haring
Lobke Haring
Lees verder
Na mijn herstel van een langdurige ziekte begon ik aan een zoektocht naar het wezen van de mens. Ik verdiepte me in de werking van het brein (PMA), ontdekte de kracht van acceptatie en commitment (ACT), en ben onlangs gestart met Zakelijk Human Design. En nu valt alles op zijn plaats! Ik heb geleerd dat bepaalde angsten/ talenten inherent zijn aan ons 'design'. Door deze kennis kunnen we onze talenten gebruiken maar ook onze angsten transformeren tot krachten die we zowel in ons persoonlijke leven als professioneel kunnen inzetten. Van frustratie naar fascinatie! ZHD: het laat mij niet meer losl!
Marieke Schuring
Marieke SchuringEigenaar en Founder Menokracht - Focus op het (vaak onbenutte) arbeidspotentieel van vrouwen van 40+
Lees verder
Nog beter kennis maken met mezelf en mijn zakelijke kwaliteiten waren mijn eerste behoeften bij aanvang aan het programma. En daar is ruimschoots in voorzien. Het was een feestje om met elkaar de verdieping op te zoeken en dit te combineren met de theorie van zakelijk human design. Deze duidelijke taal zorgt bij mij voor beweging en hoe leuk is het om te ontdekken dat 'transformatie' een bijzonder woord voor mij is gebleken. Die transformatie heeft ertoe geleid dat ik binnen Menokracht een nieuwe dienstverlening aan het opzetten ben.
Linde Geenen
Linde GeenenCoach en facilitator | Leiderschap en verandering | Human Design | In de Kontext
Lees verder
Human Design teksten zijn regelmatig abstract en vraagt voor veel mensen iemand om het te duiden zodat het duidelijk wordt. Zakelijk Human Design heeft dezelfde diepgang, maar concrete en praktische taal. Woorden die gemakkelijk resoneren bij mensen, in de zakelijke context en daarbuiten. Zowel Linda als Roosmarijn hebben veel kennis van de materie als van de praktische toepasbaarheid, fijne vakvrouwen om van te leren en mee te werken. Al met al een traject dat ik echt kan aanraden!

Of je nu kiest voor het Verkorte Programma of het Basis Programma, onze vraag aan jou is:

Hoe zou het zijn als….

… je het verschil kunt maken voor jezelf en mensen om je heen?

… je meer mensen kunt helpen doordat je geen ingewikkelde taal hoeft te gebruiken?

… je gewoon in simpele Nederlandse woorden iets uit kunt leggen?

… je jezelf, je cliënten of collega’s kunt helpen om hun beste versie van zichzelf te zijn?

… je mensen laagdrempelig en praktisch kunt helpen met snelle zelfinzichten?

Wij brengen de BG5-taal in het Nederlands. En we voegen daar voelen en ervaren aan toe.

Met het Basis Zakelijk Human Design Programma -en de verkorte variant- bieden we jou de meest praktische Zakelijk Human Design training die je naast online leren via live sessies en documenten ook pragmatische offline sessies biedt, om te verdiepen door te voelen en ervaren.

Wat levert het op?