ZZP Verkorte opleiding Human Design

Zakelijk Human Design voor Human Design Kenners

Exclusief gegeven door volledig gecertificeerde Trainers

Zakelijk Human Design is de praktische toepassing van Human Design in het dagelijks werk en leven. Het is eigenlijk vertaaltaal! Dus Human Design, maar dan in toegankelijke en gewone mensentaal. Met woorden die te begrijpen zijn voor ieder ander. Of dit nu in het bedrijfsleven is of bij de overheid. Of tijdens het coachen van ondernemers of bijvoorbeeld in verschillende sectoren zoals in het onderwijs, de sportwereld of in de gezondheidssector.

Zakelijk Human Design is een praktische toepassing van Human Design die speciaal ontwikkeld is voor zakelijke doeleinden.

Dankzij de toegankelijke taal wordt deze variant echter ook steeds vaker voor andere niet-zakelijke doelgroepen gebruikt.

Het bied je een krachtig inzicht in je persoonlijkheid en leert je hoe je je kunt aanpassen aan de veranderende omstandigheden
in het bedrijfsleven in deze nieuwe tijd.

Je leert ook hoe je je eigen bedrijf kunt richten op succes, zodat jij lekker jezelf kunt zijn.

Je krijgt voorbeelden hoe je kunt werken met verschillende mensen in teams en organisaties om je doelen te bereiken.

Kortom, BG5® Business Human Design bied je een diepgaand inzicht in jezelf, partnerschappen, teams en organisaties.
Een welkome toevoeging in het dynamische bedrijfsleven en de wereld van nu.

Zakelijk Human Design Programma Opleiding

Persoonlijke begeleiding, intuïtieve aanpak, concrete resultaten

De magie van deze kennis is niet om het te leren, het is om het te leven

~ Ra Uru hu

-Verkort- Basis Zakelijk Human Design Programma

Hoe ziet het programma er uit?

Misschien heb jij al veel zelfstudie gedaan. Deze verkorte variant van het Zakelijk Human Design Basis Programma start vooraf met een kennisquiz om te bepalen of het benodigde kennisniveau al bij jou aanwezig is, zodat je bij het juiste programma start.

Het programma bestaat uit zelfstudie via een Online Leeromgeving met 34 online video’s en downloadbare PDF’s. Daarnaast zijn er vragenuurtjes met gecertificeerde trainers.

Middels twee Livedagen leer je om de kennis ook in je lijf te voelen en te ervaren.

Aan het einde van het programma ontvang je een Certificaat.

Dit Verkort Basis Programma geeft je de mogelijkheid door te stromen naar alle -Verdieping- Programma’s, de Community en het –Professional- Programma.

Investering € 1.987,- ex BTW
Start gegarandeerd najaar 2023

Verkort Zakelijk Human Design Programma

Je Zakelijk Human Design voelen, ervaren en leren toepassen​

Hoe zou het zijn als….

… je het verschil kunt maken voor jezelf en mensen om je heen?

… je meer mensen kunt helpen doordat je geen ingewikkelde taal hoeft te gebruiken?

… je gewoon in simpele Nederlandse woorden iets uit kunt leggen?

… je jezelf, je cliënten of collega’s kunt helpen om hun beste versie van zichzelf te zijn?

… je mensen laagdrempelig en praktisch kunt helpen met snelle zelfinzichten?

Wij brengen de BG5-taal in het Nederlands. En we voegen daar voelen en ervaren aan toe.

Met het Basis Zakelijk Human Design Programma -en de verkorte variant- bieden we jou de meest praktische Zakelijk Human Design training die je naast online leren via live sessies en documenten ook pragmatische offline sessies biedt, om te verdiepen door te voelen en ervaren.

Coach 1op1 coaching TALENT Zakelijk Human Design
Chantal
ChantalAdvisor | Consultant
Lees verder
Ben het jaarprogramma gaan volgen omdat ik niet alleen behoefte had aan kennis, maar ook aan 'ervaren'. Om zo bewuster te zijn van mijn design en te snappen hoe 'het' werkt. Met de oefeningen tijdens de live dagen komt de theorie meer tot leven. Op persoonlijk vlak ben ik mijn design meer gaan begrijpen en accepteren. Een ieder die overweegt zeg ik: doen! In een fijne en veilige setting, onder begeleiding van deskundige trainers en in je eigen taal doe je meer kennis op dan tijdens de BG5 Foundation course -
Marieke Schuring
Marieke SchuringEigenaar en Founder Menokracht - Focus op het (vaak onbenutte) arbeidspotentieel van vrouwen van 40+
Lees verder
Nog beter kennis maken met mezelf en mijn zakelijke kwaliteiten waren mijn eerste behoeften bij aanvang aan het programma. En daar is ruimschoots in voorzien. Het was een feestje om met elkaar de verdieping op te zoeken en dit te combineren met de theorie van zakelijk human design. Deze duidelijke taal zorgt bij mij voor beweging en hoe leuk is het om te ontdekken dat 'transformatie' een bijzonder woord voor mij is gebleken. Die transformatie heeft ertoe geleid dat ik binnen Menokracht een nieuwe dienstverlening aan het opzetten ben.
Linde Geenen
Linde GeenenCoach en facilitator | Leiderschap en verandering | Human Design | In de Kontext
Lees verder
Human Design teksten zijn regelmatig abstract en vraagt voor veel mensen iemand om het te duiden zodat het duidelijk wordt. Zakelijk Human Design heeft dezelfde diepgang, maar concrete en praktische taal. Woorden die gemakkelijk resoneren bij mensen, in de zakelijke context en daarbuiten. Zowel Linda als Roosmarijn hebben veel kennis van de materie als van de praktische toepasbaarheid, fijne vakvrouwen om van te leren en mee te werken. Al met al een traject dat ik echt kan aanraden!